Stallrosen

Alla inlägg under juli 2012

Av Kerstin - 17 juli 2012 10:22

Just nu gick mitt liv in i en lycko fas och jag trivs här... Vill att livet ska stanna här ett bra tag nu... Resten av livet vore trevligt, ha ha!! 

Ledig dag i dag, men den är som vanligt fullbokad, dock med trevliga saker. I kväll ska jag och Hero ut igen och slåss med de otäcka flugorna, fy vad äckliga de är!! hua!! Blåser lite nu och jag hoppas det fortsätter göra det, så blåser de bort, några av dem iaf...

Nej, nu  måset jag verkligen ila iväg till lyckan igen... 

Ha det!!

Kerstin

Av Kerstin - 15 juli 2012 23:43

Igår kom en vän sedan länge tillbaka hem till oss, vi pratade, grillade och hade allmänt trevligt. Barnen fann varandra direkt och hade inte tid med oss alls under hela kvällen/natten. Vi hann även få någon timmes prat på morgonen och vad härligt det är med vänner!!

När hon åkt så tog Hero och jag en skritt tur i skogen. Kan väl säga att under hans viloperiod så har tankarna fladdrat hit och dit angående honom. Ska jag ha kvar honom, pengar, tid osv... Men så satt jag upp på honom idag för att skritta igång honom och vet ni vad?? Att sitta upp på honom igen var som att komma hem! Så rätt, så bra och så precis som det ska vara. Så under inga omständigheter kommer jag att lämna ifrån mig honom frivilligt. Nu börjar vår gemensamma resa och denna gång på riktigt!!

Lite senare på eftermiddagen gjorde jag en sak som jag aldrig trodde om mig själv, men som visade sig kan vara en riktigt bra chansning. Mer om det kanske kommer framöver (och Marianne håller TYST!!)

Kvällen tillbringade jag och barnen hemma i bästa mys. Kommer att somna ovaggad och med ett stort leende på läpparna i natt!

Kram på er!

Kerstin

Av Kerstin - 14 juli 2012 09:52

Kalla det för vad ni vill, men just nu bor de hemma hos oss i alla fall. De är snälla och finns där för att de tycker jag behöver dem nu och så är det nog.Jag kan inte direkt säga att jag känner mig ensam, men det är väl för att de finns där. När jag tänker efter så har jag nog aldrig just känt den här riktiga ensamheten någonsin i mitt liv, men så har jag alltid haft dem medmig också. Och kanske i de här stunderna när jag borde känt ensamhet så har de funnits där, vilket gör att jag får ett lugn och inte ensamhets paniken. Vad vet jag...

Hur jag vet att de bor här?? Var ensam hemma i torsdagsnatt, stängde dörren till sonens rum eftersom jag inte ville släcka till Sköldiz för då glömmer jag att tända på morgonen... Men för attinte det ska lysa på mig under natten så stängde jag alltså dörren, vilket jag alltid gör när jag är ensam... Gick en stund och så ser jag att dörren är öppen.. Förvånat stänger jag den riktigt den hrä gången, kanske korsdrag eller ngt... Lägger mig och kan inte sova, något killar mig på axeln, jag viftar och kliar i tron att det är en mygga eller fluga, men inget surr...  Vänder mig om och dörren är HELT öppen till sonens rum. Gå lägg er säger jag och somnar till slut, när jag vaknar på morgonen är dörren halvöppen... Så sätter jag mig i köket för att äta frukost och plötsligt hör jag röster.. Hm, lyssnar från datorn.. Har jag kommit åt ngn knapp eller ngt, nix, inte radion heller.. Går in till vardagsrummet och där står TV:n på!! Utan att boxern är på, vilket eg inte ska gå... Säger åt dem att det inte är något tv tittande på morgonen, men att de kan få städa lite istället.

2 gånger har dessutom sadelkammaren varit upplåst och låset hänger inte som jag gör när jag lämnar det olåst, samt att nyckeln är flyttad. Kan ju vara att de ville åt myggmedlet till hingstarna som står hemma... Ja ja. Hoppas de håller sig lugna när barnen är ensam hemma bara. 

Jag är absolut inte rädd för dem eller känner något obehag, de har funnits vid min sida så länge jag kan minnas och aldrig gjort mig något ont. De finns där för att stötta mig, roa mig och ge mig trygghet.


Och nej, jag har inte tomtar på loftet..   

Tro vad ni vill, jag vet!

Kerstin

Av Kerstin - 13 juli 2012 08:21

Jag är SÅ attans glad att ni fortsätter titta in här vare sig jag skriver ngt eller inte, det känns ungefär som om när kompisar slår en signal bara för att kolla läget. Ni är bäst, mina vänner!!   

Jag tor jag börjra få lite under kontroll nu, ska försöka hitta en fungerande dagsplanering så faller nog allt på plats igen. Som en vän sa, "Man måste focusera på målet, så kommer man dit." Och jag tror jag vet hur jag vill ha det nu så jag nu ska jag bara hitta en bra väg dit. 

Älskade fina Hero, blir bara mer och mer "min"häst, myser och myser. Han har verkligen börjat landa i lugnet och miljön. Vilan har varit toppen för honon även om han nu fallit ur en hel del av det. Men det bygger vi upp på nytt när vi sätter igång igen till veckan.

Fick ÄNTLIGEN min hoppsadel såld, var väl för att jag köpte ny lädersadelgjord och schabrak till den eftersom jag gav upp och tänkte behålla den.   Tur allt är oanvänt och går att lämna tillbaka.  

I går natt blev det inget jobb för mig, min mage kajkade ihop och jag blev hemma, idag mår den bättre men då spökar ju huvudet lite istället. Men jag ser fram emot morgondagen, då en av mina bästa vänner kommer ner och hälsar på. Vi ska grilla lite, mysa och snacka en massa tok! Som på den gamla goda tiden. 

Har fullt med saker inplanerade under sommaren och en bit in på hösten, både med gamla och nya vänner. Bland annat ska jag och hundarna åka iväg och pröva vallning tillsammans med ett annat hundpar! Ska bli super kul!!

Ha en toppen dag!!

Önskar 

Kerstin

Av Kerstin - 12 juli 2012 09:00

När jag blev ensam så sa/tvingade/komenderade en, i normala fall, väldigt klok tjej till mig att jag skulle gå med i en av alla dessa datingsajter som finns. Jag behövde muntras upp. Och nog har jag fått mig massor av skratt alltid.. Från att i början blivit helt förskräkt (och blir det fortfarande kan jag lova) till att faktiskt chatta med sjukt trevliga och roliga personer i alla åldrar. Tilläggas ska att jag inte alls är redo för någon form av förhållande just nu, men skratt kan man aldrig få för mycket av. 

Förutom att jag dessutom hittade mitt X där med ett kontos som startades upp för LÄÄÄÄÄÄNGE sedan så har det väl varit mestadels roligt.

Men nu har jag kunnat dela upp "killarna" som är där i 4 olika grupper..

Första gruppen är ju små killarna 20-30 år, super trevliga, söta som sirap och får en att vilja var 20 år igen, trots att jag egentligen inte har någon som helst längtan tillbaka i tiden. De ser livet ifrån en lite annan vinkel, vilket gör det riktig roligt att chatta med dem, samt att många av dem är betydligt mer mogen än de i grupp nr 3..

Andra gruppen är de mellan 30-40 år, märker jag inte av så mkt.. Kanske är det de som är de seriösa, som jag tänkt lägga i grupp 4... En och annan har passerat och de har varit lite strama..

Så har vi den tredje gruppen.. 40-100 år... Här kan man ju LÄTT säga att de med livskriser finns, JÖSSES!!!! Till saken hör ju att jag har rätt stor byst, ingen enorm eller så men den syns, har eg aldrig tänkt på det förut, vet att jag har det, har alltid haft det, men det har liksom aldrig varit ngt problem förutom att hitta en bra sportbh... I den här gruppen önskar man att man hade ett konto utan bild kan jag lova...   Uj uj, jag säger inget mer...

Så kommer grupp 4 en väldigt liten grupp som innehåller några enstaka från alla grupper, de som faktiskt är "seriösa", eller i alla fall kan hålla chatt nivån på ett bra stadium, som innehåller mycket fniss och skratt, men även tips och råd om hur man ska gå vidare, lösa problem mm. 
Så ni som är singlar, kan kan faktiskt inte avråda er att gå med i en sådan här sajt, det är ju rätt intressant, om man nu tänker så...   Jag har blivit idiot förklarad när jag itne lämnat ut mitt tel nr diekt osv, men de går ju att klicka bort så efter att jag nu varit med några veckor (3 kanske) så bryr jag mig inte om de, skrattar åt dem och inser att det finns massor av DÅRAR där ute!!    

Men jag har inte bråttom, inte därför jag fortsätter att logga in där, börjar hitta mina "vänner" och som sagt vänner kan man inte få för många av.

Kram på er, från en som har insyn i en galen värld!

Pst, jag gillar fortfarande min kompis, hon är som sagt för det mesta en klok kvinna!!   

Kerstin

Av Kerstin - 11 juli 2012 16:58

Hej och hopp... Blir långt mellan inläggen. Tycker inte det händer så mycket i mitt liv just nu, men när jag tänker efter så händer det ju saker varje dag... Just nu har jag sjukt roligt, fått några nya bekantar att skratta med och det är kul, till helgen kommer gamla vänner hit och vi ska grilla, mysa och surra ikapp lite! Har ett inlägg i huvudet som jag funderar på om jag ska skriva eller ej... Som jag ser det så är det ju sjukt roligt, men kan ju misstolkas också.. ha ha!

Nåja, semestern var det.. X:et och jag for ju till Leksand sommarland med barnen tillsammans, stannade även till på Furuvik på hemvägen. Barnen hade jätte roligt, vilket var det viktigaste och till och med jag åkte lite vattekanor och en bergodalbanan eller vad det nu va för något... 

                             

Fyrhjulinga, mekaniska hästar och kolbullar som vi själva fick tillaga på stranden. Helt ok.

   

I Furuvik blev det vinst!!   2kg choklad!!


Hästarna skötte sig här hemma när vi var borta, bra hästvakt hade jag också! Dexter och Eddie gjorde succe på hundpensionatet, eller Dexter var det väl.. De hade aldrig träffat en briard tidigare.... Men vi var varmt välkommen tillbaka!! Vilken tur va!   

Hästarna mår bra, runda och goa är alla utom Hero, har börjat ta in och fodra honom på nätterna och det syns skillnad på bara ngn dag så han klarar sig inte bara på gräset, helt klart. Han rör sig mycket bättre nu. Trampar över och är överlag mer avslappnad. Skulle sätta igång honom denna vecka men skjuter på det lite till, han verkar behöva vilan.

Är inne i värsta jobb perioden nu, men har som sagt fått lite ljusglimtar att se fram emot så det går lekande lätt. 


Nu ska jag som vanligt sätta lite fart, men är snart tillbaka!

Kerstin


Av Kerstin - 9 juli 2012 09:57

... Eller inte, vi får se vad som hinns med i kväll, just nu är det fullt upp och datorn har bestämt sig för att strejka när det gäller att utföra vissa jobb, som att ladda upp bilder, visa filmer mm

Ja ja, allt är efter omständigheterna rätt bra... Trots regn så ser jag kanske en liten ljusglimt vid horisonten.. Allt lär ju visa sig framöver.

Ha det bäst, mina vänner!

Kram

Kerstin

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards