Stallrosen

Direktlänk till inlägg 6 november 2012

Walle, en klicker ponny...

Av Kerstin - 6 november 2012 22:21

Vaknade till en vacker höst dag, Blev som vanligt skogen och hundar först. Fotade lite, har ju fått lite hjälp med att komma på hur kameran fungerar och att fota har ju alltid varit kul tycker jag, men nu är det ju intressant också! Att få experimentera och kolla vad som blir bäst. Tack och lov för den digitala tekniken!!

   


      


 


Vet att den blev lite oskarp, men tycker samtidigt att den fick ngt spännande i sig..


Walle skulle rastas av i dag på lina, eftersom han ska ridas i morgon. Det är eg inga problem att varken longera eller lina honom, men vi har alltid en liten dust om vem som "bestämmer". Walle tycker han får gå till sina kompisar och drar iväg ibland och kan bli lite putt när jag tycker han ska gå kvar på volten. Men idag åkte klicker och en massa godis med. Har bara en sak att säga... Fy fasen vilken underbara ponny!! Han var med direkt. Försökte inte ens dra hemåt. Hade lite funderingar vad jag ville och hur han skulle gå, men hittade snart en form som passar honom för dagen.

   

Så från det här så kom han till....

   

Till det här....

Helt ok för honom och det stadium han är idag. Han hittade ju formen själv så det ska bli intressant att se vad vi kan klicka fram i framtiden.


Under eftermiddagen så kom en trötthets attack mot mig och barnen och jag for till shoppingcentrumet och åt middagen där. Passade på att köpa hundmat, spån och lite annat i matväg när vi ändå var där. Tröttare än när vi for så tog vi oss hem iaf, hästarna och läxor avklarades och ett glas rött blev det för mig i tv soffan.


Eg mår jag rätt bra, men är ruskigt trött och med tröttheten kommer uppgivenheten, tankarna.. Vad ska jag med så fina hästar/ponnyer till när jag inte hinner det jag vill med dem, ska man aldrig hinna ikapp, varför osv... Som sagt, jag mår eg rätt bra, men är trött.. Har dragit ner på kaffet vilket säkert gör sitt till. 2 koppar på morgonen, inget mer under dagen, bara grönt te... Gäsp.. Men nu är det sängen som gäller, ser knappt vad jag skriver.


Natt natt alla snälla!

Kerstin



 
 
Erika

Erika

7 november 2012 08:55

Känner igen mig i de du skriver om trötthet och med tröttheten kommer tankarna.
Jag är otroligt trött nu för tiden jag sov från igår 8 till 8 vakna korta stunder, kolla mobilen lite o sen somna om lika fort igen.
Nu när jag vakna vad jag minsann inte piggare heller. :S

De är väl allt man går o bär på ,oro, tankar, irritation m.m
Som gör en helt slut o matt i kropp o huvud.
Jag vill bara sova, o sova.. :/

Känns inte bra 22 år gammal o vill bara sova bort livet, men men.

SV
Men gud du får inte drabbas av utbrändhet.
Du måste varva ner o ta hand om dig själv, du går i första hand tänk så. :)

Sen har man måste som djuren måste skötas osv.
Men ta inte på dig mer än du egentligen klarar av.
De är inte värt o bli utbränd, var rädd om dig o din kropp.
Du är inte värld o åka på mera skit nu som jag sagt tidigare.

Jag är imponerad av dig.
Fasen du har sån jäkla kämpar glöd hela tiden, varje gånger jag läser blir jag - hur orkar människan, hur klarar hon allt, vart får hon all enerig ifrån trotts motgångar, sjukdom (förkylning m.m.)

slut aldrig blogga för då försvinner min ända person jag vill bli inspirerad ut av. ;)
vill ha samma glöd o så som du har.
Kram

http://eriikapettersson.blogg.se

 
marianne

marianne

7 november 2012 09:40

Tänk vilken vacker natur vi har runt omkring oss, och tänk att det faktiskt finns personer som inte ens SER den! En gång när jag hade sällskap på ridturen av en ny bekant och jag beundrade naturen såg hon frågande på mej....
- vadå? Jaså...nå så´nt ser inte jag, jag är ju van!
Jag kan aldrig vänja mej, jag ser mej inte mätt på allt vackert runt omkring, det är ju liksom det som ger mej energi.

Trött...ja, vem är inte trött :( När ska det vända?

Jag hade ofta dom tankarna med Brigade, lite slöseri att jag hade en så fin häst....men vi hade det bra tillsammans så varför ändra på det?

Jag ska svara på ditt mail, har bara inte haft tid, varje gång jag tänker göra det så jhänder något annat som stjäl min tid. Men håll ut, svar kommer :)
Kram

http://marresmams.blogg.se

 
Anna

Anna

8 november 2012 21:22

Den här veckan har verkligen varit riktigt bra för oss i norr:D I och med att jag är ledig börjar jag känna att energin håller på att återvända...det känns skönt!!! Har varit så otroligt trött HELA hösten hittills:( Tur att jag har familjen och T :D

Vilka fina och härliga bilder du har tagit!!! ME LIKE!!!

Jag säger det igen...Walle=MYCKET TREVLIG PONNY:D

Skönt att äta middag borta ibland....man är inte mer än människa. Jag förstår hur du tänker med hästarna och att det känns mycket emellanåt. Jag är övertygad om att du kommer att hitta en lösning som är bra för alla parter framöver:D Sedan håller jag tummarna att din trötthet blir lättare och försvinner inom kort!! KRAMAR FRÅN NORR!!!



Svar:Man blir nog aldrig riktigt nöjd med det hår man har..tyvärr;) Hi hi!! Jag upplever att det är lättare med lockigt/permanentat istället för helt rakt som jag i vanliga fall har...

Han är helt underbar Walle!!! Jag kände samma sak när jag såg honom på kort första gången som med Tabasco:D Hi hi!!

Jag förstår att det är jobbigt när du blir sjuk....du har haft det väldigt jobbigt under ganska lång tid. Kroppen säger ifrån till slut!! Hoppas att det lättar framöver för dig!!! SKÖT OM DIG!!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards