Stallrosen

Direktlänk till inlägg 8 november 2012

Jag har en dröm....

Av Kerstin - 8 november 2012 23:44

Vid 2 tillfällen har jag nu drömt om 2 små krokodil/alligator ungar... De har befunnit sig på trappor, alltid i mitten av dem.. Första drömmen så kröp de omkring på mitten trappsteget på vår ute bro. De fräste åt mig och jag ropade på ungarna att de skulle ta rätt på dem.

Vid det 2:a tillfället så kröp de omkring mitt i trappan ner, inne alltså. Även här precis på mitten trappsteget. Jag ropade på ungarna och dottern kom för att ta upp dem. 

Så vad ska nu detta betyda.. Tja så enkelt som att de ska hindra mig från att gå ner i träsket var det ju inte, fast ändå lite åt det hållet kanske om jag spinner vidare på det.. Nåja häng med här nu i mitt svammel.

Djur generellt, handlar om sex, omtanke, barn, att vårda och ta hand om. Med sex så menas vård, kärlek.. Och det lät ju bra, men så läste jag ju vidare.. Visste jag inte skulle ha gjort det...   Då kräldjur (antar att man kan kalla krokodiler det.. Eller??) står för hjärnskador/drogmissbruk!? Vaaaa??!! Jag som aldrig ens prövat en drog, eller jo alkohol är väl en drog, men den har jag ju inga problem med. Så då återstår det ju att jag har en hjärnskada, vilket inte är helt omöjligt med alla mina migränanfall....    Så nu kanske ni ser kopplingen, krokodiler, träsk, droger...   

Måste läsa vidare om detta, innebörden i att de står mitt i trappan betyder ju säkert också något och att jag är på väg ner... Intressant, eller har jag helt plötsligt för mycket frihet?! Tja den som hänger med får se.

Annars har dagen rullat på som vanligt. Sov ovanligt länge, klockan var nästan 3 innan jag klev upp. Hundarna fick komma ut och kissa, hästarna fick vatten, jag fick "frukost" och sedan tog vi oss en lång promenad innan jag gjorde klart stallet. Fixade lite middag när jag kom in och fick sedan energi till att reda ut lite tovor på Dexter, samt pröva min nya dammsugare! Tjohoo, nästan kul att städa nu ju!! Och vilken tur att jag slapp önska mig en sådan av tomten! Nu kan jag ju önska mig en skottkärra ist, mycket roligare!!   Tja, ni ser... Hjärnskadan ligger när till hands...   

Kram på er!!

Kerstin

 
 
Spanaren

Spanaren

9 november 2012 07:28

Du skriver i min blogg att du inte mår bra?!?!
Skyndade mig in hit för att läsa ... är det något som stötte på senare i går eller ...

/kram

Pas Krya på dig!

http://spanaren55.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

9 november 2012 08:54

Oj då....jag drömde ju oxå om krokdiler för några år sen!
Var läser du om dina drömmar?

Om du nu tycker det är så kul att städa kan du ju ta med din nya fina dammsugare och komma ;)

Men hur kan du säga att det inte finns nåt att fota i Sthlm??? Har du inte lyft blicken uppåt till alla fasader i gamla stan? eller på östermalm? Eller gått i de gamla gränderna på söder?
Nu får du allt åka tillbaka och TITTA! Du förstår att det du skriver här är att du inte skulle ha något att fota i t.ex Venedig heller.....det är ju en stad ;) Toka!

Tror man ska räkna det man ger och får till samma person....men vet inte säkert,
kram

http://marresmams.blogg.se

 
Erika

Erika

9 november 2012 09:55

Då vill jag inte läsa om mina drömmar jag drömt. ;P haha!
Men såklart ska du inte gå ner i något träsk de är inte bra, ta hand om dig!

SV
Aha okej. :)
Skönt med både lösdrift och stall så du kan ha några ute, några inne osv.

Boots kör jag med då o då.
Raski har ju trampat av sig fram skorna i trav när jag ridit.
Nu var de väl ett år sedan sist, men de har hänt o då sa hovis ta på boots.

Sen är jag så rädd för tramp av broddar.
Speciellt när hon har brodd i tårna så då får hon ha boots oxå. :)

http://eriikapettersson.blogg.se

 
Agnetha

Agnetha

9 november 2012 10:55

Å jag älskar drömtydning men det där förstod jag ingenting av! ;-D Jag har också nåt sånt drömlexikon men ibland tror jag att hjärnan är för komplicerad för generella tolkninar.

SV: Haha, din kommentar råkade bli anonym så jag satt och grunnade en stund innan jag kom på att det måste vara du! ;) Tack för erbjudandet, dottern är 1,5, jag tror din jänta är lite äldre va? :) Ett hett tips är tradera. Där kan man få ruskigt bra betalt för begagnade barngrejer.

Hoppas helgen blir fin, se upp för krockedilerna!;)

http://agnethasfundror.se

 
Nina @ Sydney

Nina @ Sydney

9 november 2012 13:28

Djurkvaliteten inom dig kan visa sig i dina drömmar. Om du är rädd för ditt dröm-djurs energi bör du möta och integrera den kvaliteten. När du har gjort det har djurets energi blivit din bundsförvant, och djuret är då ditt kraftdjur. :)


http://stallsoder.blogspot.com

 
Nina @ Sydney

Nina @ Sydney

9 november 2012 13:30

Hitta denna text: Det alligator eller krokodil liknar ormen och skildrar makt känslor, influenser och erfarenheter som härrör från det omedvetna. Om du inte är relaterade till ditt undermedvetna uppmanar konstruktivt, kan konflikter uppstå. Då kan du känna rädsla för dessa krafter inom dig - rädsla för att bli förtäring eller dras in i mörka känslor. Det är, som fraktade bort, eller besatt, av rädsla, uppmanar, idéer, som uppstår inom, eller rädsla för det irrationella. Egyptierna dyrkade en krokodil som en av de döda i underjorden. Det utgör inte bara ett hot, men också en rikedom av visdom om omedvetna saker. När vi träffas här i personlig erfarenhet visar en personlig medvetenhet om samgående med många liv som hölls i det kollektiva undermedvetna. Det framgår av den kristna tanken på att celler i Kristi kropp. Vi behåller individuella liv, men känner oss som en del av ett evigt liv. Detta är möjligen ett naturligt steg i åldrandet, eftersom vår fysiska förmåga och motivation falla bort, börjar denna enorma inre liv att öppna för oss.

http://stallsoder.blogspot.com

 
timmie

timmie

9 november 2012 23:11

Tycker att sånt här är superintressant, är lika fascinerad av medium och det spirituella. Häftigt tycker jag! Tänkte på det när du skrev något om ditt halsband som var heelande.... Om du får något bra tips på sidor om drömtydningar etc. Får du gärna hojta till!

Skulle också behöva byta dammsugare btw haha!

Sv: åhh kul att du tycker det! Ska absolut fortsätta med det. Tack för din kommentar!

Önskar dig en trevlig helg! :)

http://dressyrkillen.se

 
Felicia

Felicia

12 november 2012 09:52

Härlig blogg!!:)
Kika gärna in på min:(

http://FeliciaochGlimma.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards