Stallrosen

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

Klinik besök och mardrömmar...

Av Kerstin - 27 april 2012 22:03

Måste bara få berätta att idag är det precis en vecka sedan Hegrizero flyttade hem till mig. På ett vis känns det som igår, men för det mesta känns det som om jag haft honom i evigheter. Han är så stabil och fin så det är väl därför man får känslan av att man känner honom så väl. Hade tänkt rida ut med barnen idag, men eftersom jag hastigt och lustigt märkte att Zabina skulle vaccineras innan den 29/4 så var det bara till att lasta in henne i transporten och åka till kliniken. Gick ju alldeles toppen det! Fick även med mig lite lugnande hem till Walle som vi kan ha i beredskap om han nu väljer att inte vilja bli verkad bak av hovis.

Satte mig vid dukat bord när jag kom hem eftersom sambo agerat kock idag, så gott och skönt!

Har sovit dåligt de här sista dagarna, trots natt jobb, det har varit störningsmoment hela dagarna. Utvecklingssamtal på skolan, traktorer, motorsågar mm. Men nu är det sista natten så lördag natt kommer jag antagligen att sova hårt!

Sedan Hegrizero kom in i mitt liv har jag även fått mardrömmar, jag har inte kopplat dem till honom förrän nu i kväll, när jag hade ännu en hemsk dröm och vaknade med ett ryck och kallsvettades. Drömmarna har varit väldigt ångestladdade och handlat om separationer, nu i kväll när den 3:e drömmen härjade så kom hans namn upp precis innan jag vaknade. Första drömmen som egentligen handlade om hästar över huvudtaget, men jag kopplar ändå ihop dem. Jag skulle kunna tro att jag på något sätt kopplar ihop honom med lilla Sockertoppen, hon var ju drömponnyn, sagohästen som kom till oss. En ponny jag bara råkade snubbla över. Samma sak är det ju med Zero, allt är så lika, allt hände av en slump och allt blev så rätt och slutade så fel (med lilla Sockertoppen). Jag vet att jag inte ska tänka så, men det det drar ihop sig nu, det är snart ett år sedan allt hände. Fy... 

Nåväl, en jätte rolig sak är att tjejen som rider Hegrizero på filmen hört av sig! Vad skoj det ska bli att få reda på lite mer om honom!! Pratar ju även regelbundet med Anna som hade honom innan mig, vilket är bra tycker jag.  Ni ser, även här låter det som om jag haft honom i evigheter!! ha ha!! Han är en kille som sätter sina spår, han går ingen obemärkt förbi. Mitt liv är nu komplett!   Hoppas kunna ratta runt någon liten tävling till nästa vår, då borde vi ha hittat varandra och blivit starka i våra kroppar.

I morse svor jag lite över Prins, som helt enkelt tog med sig Walle ut igenom hagen och strövade på gräsmattan!! 2 billiga ponnyer då! Tog ut brunstiga Zabina och vips så hade jag fångat in dem igen! Gäller att vara snäppet smartare än en shettis!     

11 grader varmt idag och det luktade sommar efter regnet!

Skriver

Kerstin 

 
 
Sandra

Sandra

28 april 2012 07:13

Det är inte konstigt om du drömmer mardrömmar med tanke på allt som hänt det senaste året. Det är ju inte bara ett djur ni mist och ditt undermedvetna kanske inte har bearbetat allt riktigt än!
Förstår att det är jobbigt, det enda råd jag kan ge dig är att försöka bearbeta in allt det ljusa som varit istället.
De ridturer din dotter fick med sockertoppen, de sista härliga promenaderna med Pepzi osv... Det ger ditt undermedvetna nåt gott att minnas och fokusera på =)

Kram

http://guggeflickan.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

28 april 2012 08:20

Fy vad jobbigt att vakna av mardrömmar :( klart det hänger ihop med rädslan att det ska hända igen, det som hände med den lilla vita sötisen.
När jag var barn och fått min första alldeles EGNA hund (vi hade hundar, men detta var bara MIN) drömde jag samma mardröm om hur jag förlorade henne, gång efter gång vaknade jag av drömmmen och jag kan återge den än i dag....det var som att spela upp en film.

Men? Har mannen gått matlagningskurs? Härligt för dej att komma till dukat bord :)

Haha...de där småkräken....vilka busar...

http://marresmams.blogg.se

 
Nina

Nina

28 april 2012 09:38

Nej usch mardrömmar är verkligen inte trevligt. Det värsta är att känslan man hade i dem, kan hänga sig kvar i flera dagar efteåt.

Det KAN ju bara inte gå illa med Zero också, sån otur har man ju bara inte. Eller hur?

Hoppas du sover bra i dag nu, så du kan ha en trevlig helg efter det!

http://stallskogalund.blogg.se

 
Erika

Erika

29 april 2012 16:56

Nej usch..
De får ju verkligen inte hända honom något nu.
Mardrömma är hemska o ha. :/

Men du har haft nog med otur o allt nu ska de väl ändå gå bra för er. :)

http://eriikapettersson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards