Stallrosen

Direktlänk till inlägg 9 september 2013

Jag lever....

Av Kerstin - 9 september 2013 13:44

Ha ha, för jag förstår att ni saknat mig SÅÅÅÅÅÅ!!!   Här har inte hänt mycket... Eller har det kanske gjort det?! Svarade på en annons om ett par som sökte hus, de blev jätte intresserade av det här så nu blir det till att fli till det lite så de kan komma och titta. I samma veva så slänger jag ur mig att jag ev letar efter ett litet gårdshus eller så, vore ju betydligt trevligare än en lägenhet och i morgon åker barnen och jag o kollar på ett.. Tja, Ödet... Men än är inget klart och allt kan hända. Men i det stora hela så ska man nog vara lite "om sig och kring sig" så brukar det mesta lösa sig. 

Jag hoppas det löser sig med Sullivan och hagsällskapet, min teori är att han är ju ganska kuvad av Curre så när han väl fick chansen att kuva någon annan så gick det gått lite överstyr, tror det blir bättre i en större hage där alla kan hålla sig på sin kant. Eller så löser det sig inte, det får tiden utvisa. Har ju varit med om en liknande sak förut och där handlade det om ett sto och en valack. Helt plötsligt så försökte valacken mer eller mindre ta ihjäl stoet så han fick gå ensam sedan. Det gör han fortfarande och han trivs kalas bra med det, räcker med att han har hästar omkring sig, men inte i samma hage. Liknelsen med valacken och Sullivan är rätt lika, valacken var kuvad av resten av flocken och gav sig sedan på det här stoet som var rätt ranglåg. Behöver inte vara så, men kan vara så... 


Skulle ha varit min ledig helg, men blev istället jobb hela helgen och fredagen med. Men det är ok det med. Köpte mig en dressyrsadel i natt. Älskar internet!! Ha ha!! Så nu ska jag ut och fota min så kan jag sälja iväg den. Det värsta är att det ska vara en "vanlig" sadelgjord på den "nya" sadeln och den som isf skulle passa sålde jag just, ha ha!! Så typiskt!! Löser sig, har fler på lager, i andra storlekar... 


Barnen är hemma från skolan idag, vet inte om det är i onödan, lite snorigt, men så är det ju på morgonen, nu låter det betydligt bättre. Nåja, ganska jobbigt att sitta och snora på skolan och båda hade långa dagar så det var nog helt ok ändå.


Nej bäst att sätta lite fart under skosulorna igen då... Kollar in vad ni gjort lite senare.   


Carpe Diem!

Kerstin

 
 
mali. johansson

mali. johansson

9 september 2013 16:46

Vad roligt om detta med boendet fungerar och att hästarna mår bra

lycka till nu

http://www.havrefallen.bloggspot.com

 
Erika

Erika

9 september 2013 19:21

Hoppas de lilla gårdshuset ni ska titta på är något för er. :)
Och att de löser sig i hagen. :)

http://eriikapettersson.blogg.se

 
Erika

Erika

10 september 2013 10:03

Sv.
Jo, bara tänka på att stretcha nu. :)
O hoppas inte detta vill återkommer.

Haha, ja människor är lustiga.
De var ju positivt att iallafall hunden hade reflexer. :)

http://eriikapettersson.blogg.se

 
marianne

marianne

10 september 2013 10:54

JA det skulle väl nästan vara för bra om allt löste sej med huset och ert boende nu på direkten :) Jag ska hålla tummarna så klart :)
Men Sullivan då.....det är trist när dom måste gå ensamma, men det är bättre än med en massa bråk och skador, hoppas det löser sej, när kommer Curre hem igen?

http://marresmams.blogg.se

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

10 september 2013 13:12

Men gud vad spännande! Både med försäljning och titt på hus :-) Hoppas att gårdshuset faller er i smaken! Försäljningen av ert hus ska väl inte vara så svår, är inte hästställen eftertraktade i din närhet? Här är det sällan det blir något hästställe till salu, och de som blir det blir ju väldigt eftertraktade.

Haha...ja det passar ju bra att köpa en ny sadel bara så där ;-) Vad är det för sort? Någon speciell du varit ute efter?

Ha det gott och hoppas barnen kryar på sig!
Här är det också förkylt....

http://stallskogalund. blogg.se

 
Anna

Anna

10 september 2013 13:52

Håller tummar, tassar och hovar angående försäljning av hus och titt på litet gårdshus!!! HOPPAS, HOPPAS!!!

Jag tror att vissa hästar har svårt att gå i flock pga olika saker. Då kan man bli tvungen att sära på dem pga skaderisken. Det bästa är ju om man kan ha alla i samma flock...men verkligheten ser inte alltid ut så. Det löser sig nog på ett eller annat sätt framöver:D

Blir roligt att se den nya sadeln sedan och höra hur den passar er!! Hoppas att den funkar på Hero!!

Ha en fortsatt jättebra dag och sköt om dig!! Kram

Svar:5:2-dieten passar INTE alla!! Speciellt inte om man har problem med migrän eller liknande. Jag är en sån här människa som lätt kan glömma bort och äta eller dricka på 6-10 timmar utan att jag känner av det:S Otroligt nog!! Jag äter och dricker MER nu när jag använder mig av 5:2 än jag gjorde innan;)Så för mig har det endast varit positivt till det bättre trots att jag fastar!!

Det tar jättelång tid att bygga upp kroppen igen när man har "tömt kroppen" under lång tid. För mig har det tagit flera år att bygga upp min kropp till vad det är nu och så att jag är någorlunda "normal" igen....eller så normal som jag kan bli med ork och styrka pga mina krämpor...som jag får lära mig att leva med. Varese jag vill eller inte;)

Förhoppningsvis kan jag stärka upp kroppen lite mer när jag kommit igång med joggningen framöver. Men annars tror jag inte att jag blir bättre i kroppen än jag är idag.

Förstår hur jobbigt det är då jag själv har varit med om det i flera år i omgångar!! Man måste bara låta det ta tid även om det känns väldigt jobbigt...och vissa dagar är bara otroligt jobbiga och orkeslösa...och så måste det får vara!! Tids nog kommer det att vända även om det INTE känns så nu!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
cicci

cicci

10 september 2013 14:14

Åh då händer det saker i livet :)

Sv: ja gud det kliade i fingrarna att köpa stövlarna men men ... kommit på att jag behöver inför vinter :P o tyvärr så är jag tvärtom . Handlar annat o glömmer fötterna :S men ett par måste jag inhandla :)
KramC

http://www.bonnaliv. WordPress. com

 
Ylva

Ylva

10 september 2013 15:38

Hoppas att det löser sig med boende på bästa sätt.
Jag vill också ha en dressyrsadel... :)

http://www.ylvablom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards